Competitie Nieuws

Uiteraard wil iedereen weten hoe de competitieteams presteren, wat er zoal gebeurt tijdens wedstrijden en wat er binnen het team allemaal speelt. En of ze nu winnen of verliezen het blijven toch clubgenoten en dan wil je wellicht meejuichen  of het team troosten wanneer dat nodig is.

Daarom kan je hieronder de competitienieuwtjes lezen, zodat je weet wat er speelt en weet wanneer je mee kan feesten of een paar schouders kan aanbieden om op uit te huilen!


Vliegende start Valken 2!

We zijn precies halverwege het seizoen, dus de eerste ronde zit erop. Valken 2 moet het dit jaar voor het eerst zonder Richard doen helaas, maar hij heeft 2 waardige vervangers, Sander en Michiel! En wat doen ze het goed, want we staan na de eerste ronde bovenaan!

Lees meer »

Valken 1 to the Max!

Het is donderdag 30 november 6:48 uur in de ochtend als Lisette een reminder in de groepsapp stuurt met daarin de mededeling dat er vanavond een wedstrijd tegen bc Limes op het programma staat.

Lees meer »

Verwachte winst Valken 1 valt in het water

Het is zaterdag 18 november en de uitwedstrijd tegen LUSV staat op het programma. Het is een tegenstander uit het onderste deel van de poule, dit mag dus geen probleem worden! We moeten spelen in het universitair sportcentrum, goed te fietsen dus.

Lees meer »

Valken 1 dendert door!

Het is donderdag 9 november 2023 en het is na 2 afgelaste wedstrijden (een keer weerscode oranje en een keer een tegenstander die niet genoeg mankracht had) alweer 6 weken geleden dat we onze laatste competitiewedstrijd hadden gespeeld.

Lees meer »

Valken 1 een maand lang geen wedstrijden

Het is donderdag 28 september, de eerste thuiswedstrijd staat op het programma. we mogen het kanon van team 2 lenen. Dat maakt de wedstrijden waarin hij meedoet een stuk makkelijker met dat aanvallend geweld! Peter moedigt dit keer vanaf de zijlijn aan.

Lees meer »

Zaalschoenen verplicht!? Niet voor Valken 1!

Zondag 24/9/2023 is het matchday. De tweede wedstrijd van het seizoen en Lisette stuurt een berichtje: "Ik kom er nu aan Peter". 'Oeps' denkt Peet, beetje haast maken en snel gooit hij zijn spullen in zijn tas. Waar dit keer Lisette debob is rijden we in één keer vloeiend naar de plaats der bestemming, namelijk Gouda. We spelen tegen Gouweslag 5.

Lees meer »