Competitie Nieuws

Uiteraard wil iedereen weten hoe de competitieteams presteren, wat er zoal gebeurt tijdens wedstrijden en wat er binnen het team allemaal speelt. En of ze nu winnen of verliezen het blijven toch clubgenoten en dan wil je wellicht meejuichen  of het team troosten wanneer dat nodig is.

Daarom kan je hieronder de competitienieuwtjes lezen, zodat je weet wat er speelt en weet wanneer je mee kan feesten of een paar schouders kan aanbieden om op uit te huilen!


Valken J1 net geen kampioen!

Het team staat met 26 punten stevig op de 2 e plaats achter Invictus. Van de 6 wedstrijden 5 gewonnen! Dat is een mooie prestatie. Ook dagen zij steeds vaker de senioren uit voor een wedstrijdje en draaien ze lekker mee!

Lees meer »

Valken J2 doet bijna mee in de top 3!

Het team heeft 13 punten behaald uit 6 wedstrijden. En eindigt daarmee op de 4 e plaats. Maar dit geeft een vertekend beeld. De jongens hebben heel veel spannende wedstrijden gehad. De wil om te winnen en daarbij de inzet is groot. Helaas heeft het niet altijd met een winst mogen eindigen.

Lees meer »

Valken J3 een ervaring rijker!

Gwen, Anne, Sanne, Jurre en Jari hebben zich kranig geweerd in fase 2 van de competitie. Laatste plaats in de poule, maar toch nog 10 punten uit 6 wedstrijden kunnen behalen. Het puntenaantal geeft een vertekend beeld. Veel wedstrijden waren spannend, waarbij winst toch bij de tegenstander eindigde.

Lees meer »

Team 1 BC de Valken kampioen!!

Donderdag 15 februari was het zover. De laatste wedstrijd van de competitie in het dorpshuis in Valkenburg; een thuiswedstrijd dus. Deze competitie ronde is het team van Peter, Lissete, Erwin en Anjo voortvarend van start gegaan. De eerste 4 wedstrijden wonnen ze overtuigend.

Lees meer »

Shuttles zoeken, BC de Valken 1 kampioen!!

Het is zondag 28 januari als Erwin rond 10:30 uur in zijn auto stapt om zijn medespelers op te halen. Omdat Anjo direct in de goede auto stapt, Peter dit keer niets vergeten is en Lisette niet op het laatste moment nog naar de wc moet, komen we ruim op tijd aan bij sporthal de Altis in Rijswijk.

Lees meer »

Alles in eigen hand!

Onderweg naar de uitwedstrijd tegen Spotvogels is er twijfel. Peter wil richting sporthal de Does rijden, maar Lisette twijfelt of het toch niet sporthal de Bloemerd moet zijn. 'Weet je wat we zijn toch onderweg om Erwin op te pikken we vragen het hem wel'.

Lees meer »