Sponsoren

BARNWOODWEB

Bij Barnwoodweb komen deuren en muren tot leven. Sinds 2007 maken we met veel liefde unieke eyecatchers voor ieder interieur. Iets moois maken van hout is onze passie. Daarnaast hout ook plezier in ons werk hier nooit op. Al onze houten loftdeuren worden met veel zorg en liefde in eigen fabriek geproduceerd. Wat je doet, moet je met aandacht doen.

Lees meer »

KEURSLAGERIJ TIMMERS

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit.

Lees meer »

MAARTEN DE MOL

Op zoek naar een vakschilder? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij maken een zorgvuldige selectie van de juiste materialen. Dat houdt in dat we uitsluitend werken met de modernste producten en dat we maximale kwaliteit eisen stellen. Kwaliteit, service en garantie daar staan we voor. 

Lees meer »

HOEKSTRA WHEELS

In 1987 zijn wij begonnen met een bromfietszaak. Het pand was klein  en rommelig, dat laatste omdat we hoofdzakelijk brommersloop materiaal verkochten. Er was veel aanloop van 16 jarige jeugd en verwoede bromfietssleutelaars.

Lees meer »