Clubblad

Seizoen 2020 - 2021 nr. 1

Waar we in één ding wel kort over kunnen zijn, is dat de hele coronacrisis ons flink in de greep heeft. Op het werk, thuis of met familie/vrienden en ons sociale leven. Bezigheden die we normaal als vanzelfsprekend doen, maar waar we nu in beperkt worden. Zo ook met sport. Tijdens de eerste sluiting viel het allemaal flink rauw op ons dak dat we onze geliefde sport voor onbepaalde tijd niet meer uit konden oefenen en misschien eigenlijk nog niet helemaal de ernst van de situatie konden inschatten….maar we weten nu wel beter.

Als bestuur hopen we natuurlijk op jullie steun en begrip op de besluiten die we nemen. Laten we met z’n allen alsjeblieft voorzichtig zijn. De één ervaart het misschien als een simpele griep of heeft nog helemaal geen ervaringen in zijn/haar omgeving met corona, maar laten we zeker de schrijnende gevallen niet vergeten van de mensen die in het ziekenhuis of op de IC terecht komen en na maanden nog aan het herstellen zijn.
We hopen natuurlijk jullie allemaal weer zo snel mogelijk op de baan te verwelkomen maar tot die tijd:
Let op jezelf en houdt rekening met je medemens en blijf hopelijk vooral gezond!
We wensen jullie prettige feestdagen en een goede jaarwisseling!


Eerder uitgegeven Clubbladen

Wil je die Sudoku, dat doolhof, of een van de lekkere recepten uit een van de eerdere clubladen graag nog een keer maken? Bekijk of download dan hieronder de eerder uitgegeven clubbladen. Alvast veel succes met puzzelen en/of bakken!