Clubblad

Seizoen 2020 - 2021 nr. 1

Waar we in één ding wel kort over kunnen zijn, is dat de hele coronacrisis ons flink in de greep heeft. Op het werk, thuis of met familie/vrienden en ons sociale leven. Bezigheden die we normaal als vanzelfsprekend doen, maar waar we nu in beperkt worden. Zo ook met sport. Tijdens de eerste sluiting viel het allemaal flink rauw op ons dak dat we onze geliefde sport voor onbepaalde tijd niet meer uit konden oefenen en misschien eigenlijk nog niet helemaal de ernst van de situatie konden inschatten….maar we weten nu wel beter.

Als bestuur hopen we natuurlijk op jullie steun en begrip op de besluiten die we nemen. Laten we met z’n allen alsjeblieft voorzichtig zijn. De één ervaart het misschien als een simpele griep of heeft nog helemaal geen ervaringen in zijn/haar omgeving met corona, maar laten we zeker de schrijnende gevallen niet vergeten van de mensen die in het ziekenhuis of op de IC terecht komen en na maanden nog aan het herstellen zijn.
We hopen natuurlijk jullie allemaal weer zo snel mogelijk op de baan te verwelkomen maar tot die tijd:
Let op jezelf en houdt rekening met je medemens en blijf hopelijk vooral gezond!
We wensen jullie prettige feestdagen en een goede jaarwisseling!


Eerder uitgegeven Clubbladen

Wil je die Sudoku, dat doolhof, of een van de lekkere recepten uit een van de eerdere clubladen graag nog een keer maken? Bekijk of download dan hieronder de eerder uitgegeven clubbladen. Alvast veel succes met puzzelen en/of bakken!

 

Seizoen 2019-2020 nr. 2

Het eerste kwartaal van 2020 zit er al weer op en een nieuw clubblad kan natuurlijk niet uitblijven. De afgelopen periode geeft ons wat mooie en leuke momenten om naar terug te kijken. Allereerst natuurlijk de gezellige nieuwjaarsborrel waar we voor het eerst drie leden hebben gehuldigd. Arjan, Elly en Lilian werden in het zonnetje gezet vanwege hun jubileumjaar als lid bij BC de Valken.

Lees meer »

Seizoen 2019-2020 nr. 1

Hier de laatste uitgave van ons leuke clubblad voor 2019. We zijn dan alweer een goede drie maanden bezig, maar ik wil toch iedereen even bedanken voor hun deelname en de organisatoren en onze sponsor voor het mogelijk maken voor de gezellige afsluiting van het seizoen met het Star-slottoernooi en de BBQ! Siegfried is inmiddels ook weer teruggekomen van zijn vakantie om ons, en de jeugd weer lekker te verwennen met zijn training.

Lees meer »

Seizoen 2018-2019 nr. 3

Ja allemaal, het seizoen gaat nou toch echt snel het einde bereiken en we bereiden ons voor op de zomerstop. Uiteraard is er voor de fanatieke spelers onder ons altijd de mogelijkheid om bij andere verenigingen in de omgeving, die tijdens de zomermaanden open zijn, tegen een vergoeding een avond te kunnen spelen. Misschien is het jullie opgevallen dat er op bepaalde avonden bij ons ineens wat ‘vreemde’ spelers op de baan stonden.

Lees meer »

Seizoen 2018-2019 nr. 2

Hier weer ons leuke, informatieve clubblad. Met alweer een aantal maanden in het nieuwe jaar hebben 3 teams nog niet zolang geleden de najaarscompetities afgesloten, waarbij team 1 en team 2 op een vierde plaats zijn geëindigd en team 3 een zesde plaats heeft behaald. Ondertussen zijn inmiddels de voorjaarscompetities gestart voor de dames en heren en twee teams in de jeugd. Ook bij de recreanten zijn de wedstrijden nog in volle gang bezig. Veel sterkte teams!

Lees meer »

Seizoen 2018-2019 nr. 1

Hier is hij dan, de laatste editie van ons clubblad voor het jaar 2018. Het is dan wel weer een tijdje geleden en hebben we er alweer een aantal maanden van het seizoen op zitten, maar door wat wisselingen in de redactie heeft het wat langer geduurd dan normaal. Anjo, gaf een tijdje geleden aan te willen stoppen met het maken ervan vanwege haar werk, studie en de nieuwe thuissituatie (want ja, een kleintje neemt nu eenmaal veel tijd in beslag).

Lees meer »

Seizoen 2017-2018 nr. 3

Alweer het laatste clubblad want het einde komt al weer in zicht voor dit seizoen waarna we even kunnen bijkomen en genieten van de vakantie! Terugkijkend naar afgelopen seizoen hebben we weer een aantal leuke toernooien georganiseerd binnen de club en werd er enthousiast door jullie meegedaan. Ook als afsluiting van het seizoen willen we weer twee slottoernooien gaan organiseren. 

Lees meer »

Seizoen 2017-2018 nr. 2

Hier is hij dan weer, de eerste editie van ons clubblad in 2018. We hebben 2017 alweer een aantal weken achter ons gelaten en zijn we met z’n allen weer lekker sportief bezig om de laatste restjes kerstdiners en oliebollen er af te krijgen. Wat leuk dat jullie er weer bij waren bij de nieuwjaarsreceptie!! Onder het genot van een drankje en een hapje en de overheerlijke worst die Arjan had verzorgd was het weer erg gezellig!!

Lees meer »

Seizoen 2017 - 2018 nr. 1

Het nieuwe seizoen is weer een tijdje bezig. De wedstrijden zijn ook weer begonnen. Ofwel, alles is weer zoals het hoort te zijn. En toch, voor mij is het net iets anders. Bijvoorbeeld dit voorwoord, mijn laatste voorwoord en dan mag ik het stokje overdragen aan Richard .Als klein jongetje begin jaren ‘80 begonnen met spelen. Een mooi en leuk spelletje, maar binnen BC De Valken vooral ook een gezellig spelletje. 

Lees meer »

Seizoen 2016 - 2017 nr. 3

Het seizoen nadert zijn einde! Dat betekent ook een klein beetje terugkijken. Terugkijken op weer een mooi seizoen, maar ook een seizoen om van te leren. Een mooi seizoen omdat we het ledenaantal stabiel hebben kunnen houden. Daardoor kan op de maandag- en donderdagavond gezellig gespeeld worden met redelijk volle banen, ook nog aan het einde van het seizoen!

Lees meer »