Seizoen 2019-2020 nr. 2

Gepubliceerd op 9 maart 2021 om 23:53

Het eerste kwartaal van 2020 zit er al weer op en een nieuw clubblad kan natuurlijk niet uitblijven. De afgelopen periode geeft ons wat mooie en leuke momenten om naar terug te kijken. Allereerst natuurlijk de gezellige nieuwjaarsborrel waar we voor het eerst drie leden hebben gehuldigd. Arjan, Elly en Lilian werden in het zonnetje gezet vanwege hun jubileumjaar als lid bij BC de Valken.

We hopen natuurlijk jullie nog voor vele jaren bij onze vereniging op de baan te zien. We zijn ook heel blij dat Fia Haasnoot ons team komt versterken zodat we als bestuur 2020 niet in hoeven te gaan zonder secretaris. Bedankt Fia dat je deze taak voor de vereniging op je wilt nemen!

Geheel onverwachts werden we ook uitgenodigd om op het Sport Gala aanwezig te zijn omdat we één van de drie genomineerden waren voor ‘sportieve vereniging van gemeente Katwijk’. Onze vereniging mocht deze avond in één minuut gepromoot worden waarbij er in de zaal gestemd kon worden en de winnaar een geldbedrag kon winnen. Erwin heeft namens BC de Valken deze avond in de spotlights gestaan en hierbij het initiatief van Anjo, het Blacklight Toernooi, voor onze vereniging gepromoot. Helaas zijn we deze avond niet in de prijzen gevallen, maar kunnen we al met al terugkijken op een leuke avond.


Seizoen 2019 2020 Nr 2
PDF – 1,4 MB 128 downloads

«