Seizoen 2018-2019 nr. 2

Gepubliceerd op 9 maart 2021 om 23:31

Hier weer ons leuke, informatieve clubblad. Met alweer een aantal maanden in het nieuwe jaar hebben 3 teams nog niet zolang geleden de najaarscompetities afgesloten, waarbij team 1 en team 2 op een vierde plaats zijn geëindigd en team 3 een zesde plaats heeft behaald. Ondertussen zijn inmiddels de voorjaarscompetities gestart voor de dames en heren en twee teams in de jeugd. Ook bij de recreanten zijn de wedstrijden nog in volle gang bezig. Veel sterkte teams!

Een mooi hoogtepunt was natuurlijk het verrassende bedrag van 1740 Euro die Diane, Jan en Miriam op de avond van de uitreiking van het Rabobank Wensenfonds (waar Diane onze club voor had opgegeven, goeie zet Diane!!) in ontvangst hebben mogen nemen. Het bedrag was bedoeld voor de aanschaf van de nodige lampen en materialen om het “Glow in the Dark” toernooi naar een hoger niveau te tillen, wat de leden onlangs op de baan hebben kunnen ervaren, en tevens een trainingstoestel, een Moonjumper, kon worden aangeschaft.

Natuurlijk bedanken we iedereen die op onze vereniging gestemd heeft!! En Jan en Diane natuurlijk voor het regelen van de aanschaf van alle materialen!


Seizoen 2018 2019 Nr 2
PDF – 18,6 MB 109 downloads

«   »