Paastoernooi 2023

Op donderdag 6 april is het paastoernooi gespeeld. De opkomst was goed, en iedereen speelde met veel enthousiasme. Na 6 partijen werden de punten opgeteld en kon iedereen het scorebriefje inleveren, behalve Peter die zijn briefje niet kon vinden.

 

Helaas was Peter zijn briefje kwijt en kon hij deze dus niet inleveren voor de prijsuitreiking; waar hij zich overigens niet druk om maakte.

 

Na het tellen van alle punten kwam er een overtuigde winnaar uit: Rik Schepers! Op de tweede plaats eindigde Rens en op een mooie derde plek Anjo.


De hoofprijs was dit keer niet mis; een grote slagroomtaart voor 12 personen! Speciaal gemaakt door onze bakker: Bart Ouwersloot. We hopen dat deze taart Rik gesmaakt heeft.
Rens kreeg een doosje gevulde paaseitjes en Anjo nam een bos tulpen in ontvangst.

 

Na het zien van deze mooie prijzen, is Peter toch nog hard op zoek gegaan naar zijn wedstrijdbriefje. En ja hoor, hij heeft m gevonden! Waarschijnlijk hoopte hij alsnog de slagroomtaart mee te kunnen nemen, maar helaas had hij daar niet genoeg punten voor. Jammer Peter, volgende keer goed op je briefje passen en iets meer punten scoren.

 

Ps; nog leuk om te weten.. de taart had Bart speciaal gemaakt voor Siegfried. Hij was namelijk op 1 april jarig en mocht maar liefst 74 kaarsjes uitblazen! Omdat Siegfried ziek was en de taart niet in ontvangst kon nemen, is deze dus een mooie eerste prijs geworden. Jammer voor Siegfried, leuk voor Rik