Stemmen op BC de Valken!

Stem op je eigen vereniging tijdens de RABO ClubSupport! Stemmen kan van 4 t/m 26 september. Het doel voor dit jaar is om als badmintonvereniging onze jeugd en senioren trainingen en competitiewedstrijden te kunnen blijven bieden.

Hiervoor is ook materiaal nodig zoals shuttles (zowel veren als nylon) , trainingsrackets (bv voor de beginnende badmintonner) en telmappen die bij de wedstrijden worden gebruikt. De huidige telmappen zijn duidelijk aan vervanging toe en we willen hiervoor kwalitatief goede telborden voor in de plaats. Wij hopen natuurlijk dat we op jullie stem kunnen rekenen en zo ons doel kunnen behalen.

 

Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom investeert de Rabobank  graag in clubs en verenigingen. Als Rabo-lid kun je ieder jaar stemmen op jouw drie favoriete clubs. Dit jaar kan dat van 4 t/m 26 september. Dat is goed voor jouw club (BC de Valken) en geweldig voor de samenleving.

 

Vorig jaar hebben we 59 stemmen behaald en dit jaar willen we proberen om meer stemmen te krijgen. Dus overtuig je buurvrouw, oom, tante, broer, zus enz. enz. om op BC de Valken te stemmen bij de RABO ClubSupport!

 

Stemmen kan via: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen