Zaalschoenen verplicht!? Niet voor Valken 1!

Zondag 24/9/2023 is het matchday. De tweede wedstrijd van het seizoen en Lisette stuurt een berichtje: "Ik kom er nu aan Peter". 'Oeps' denkt Peet, beetje haast maken en snel gooit hij zijn spullen in zijn tas.

Waar dit keer Lisette de bob is rijden we in één keer vloeiend naar de plaats der bestemming, namelijk Gouda. We spelen tegen Gouweslag 5.

 

Daar aangekomen blijkt dat Peter zijn tas nog open staat. Wat een pech, navigatie bob Peter blijkt Pietertje te zijn geworden, want hij is zijn schoenen vergeten. Dapper besluit hij dan maar op zijn buiten schoenen te gaan spelen, tegen alle regels in. De blauwe overschoentjes lijken hem niks, dan nog liever op sokken.

 

Gelukkig was iedereen wel al omgekleed en was hij zijn korte broek dit keer niet vergeten. Al spelende blijken de buitenschoenen wondersloffen, want P(i)eter vliegt over het veld, net als de rest van het team.

Het is lunchtijd en oh nee ,P(i)eter is zijn brood vergeten, net als zijn trainingsvest… Had toch wel lekker geweest deze mee te nemen. We hebben de mazzel dat we twee banen hebben waar we op kunnen spelen, zodat de wedstrijden super snel gaan en aan het einde een heerlijke tosti en een zelfgebakken cake (waarvoor dank, deze was heerlijk!) naar binnen geschoven kan worden.

Als we naar huis willen gaan hebben we even de stress of Peter zijn huissleutels soms niet ook vergeten is, maar gelukkig blijkt hij deze mee te hebben!

 

Bij deze maken we even een checklist voor wat Peter de volgende wedstrijd in zijn tas moet stoppen, zodat hij niks zal vergeten. Aangezien hij bijna de enige blijkt te zijn die de website leest is deze speciaal voor jou:
 -Batterijen
 -Sportschoenen
 -Korte broek
 -Brood
 -Trainingsjasje
 -Huissleutels


Ben je toch benieuwd wat de uiteindelijke uitslag is geworden van dit gestructureerde team?

Als je een keer live wilt kijken dan kan dat natuurlijk ook. We spelen de volgende wedstrijd op donderdag 28 september in het dorpshuis in Valkenburg om 20.00. Tot dan!