In de spotlight! Max!

Het is weer tijd om één van de leden wat beter te leren kennen. Dit keer iemand die we allemaal al lang wel eens gezien hebben op de club, maar de laatste tijd veel bij de volwassenen is te vinden.

En terecht, want dit aanstormende talent slaat iedereen van de baan. Wij vonden het daarom een goed idee om is iets meer over hem te weten te komen, zodat we hem misschien op de baan ook beter kunnen inschatten. Dit is een jongen van wie we de komende jaren nog veel kunnen verwachten dus lees daarom snel verder over wat Max  allemaal heeft te vertellen!


Vertel eens: wie ben je en wat zijn je hobby’s?
Ik ben Max, ik ben 16 jaar oud en ik vind het leuk om te badmintonnen, gamen en ik doe aan hout bewerking in m’n  vrije tijd.


Hoe ben je bij BC de Valken terecht gekomen? En ben je al lang lid? 
Ik ben al bijna 7 jaar lang lid van de club, ik ben bij de Valken terechtgekomen nadat ik gestopt was met basketballen omdat het me niet echt beviel, op de
camping vond ik badmintonnen altijd leuk dus kwam ik bij de club in de jeugd.


Wat zijn jouw badmintonspecialiteiten?
Ik speel een beetje van alles, als ik speel probeer ik hard te slaan van één kant naar de andere, shuttles afstraffen door te smashen en plaatsen in hoeken waar de tegenstander
niet staat.


Waarom is BC de Valken zo leuk?
De Valken is een hele gezellige club, er zijn mensen van jong en oud en iedereen speelt gewoon omdat het leuk is om te doen. 


Wat zijn jouw doelen/ambities voor de aankomende tijd?
Ik wil in de aankomende tijd beter proberen te worden in de sport en het gewoon gezellig hebben met m’n competitie groep.


Heb je nog een leuke badminton anekdote?
Tijdens een competitiewedstrijd een paar jaar geleden,
was iemand aan het verliezen tegen één iemand in m’n
competitie groep. Door de frustratie brak hij z’n racket,
heel de wedstrijd moest stil gelegd worden en het was
wel grappig.