Valken 1 to the Max!!

Het is donderdag 30 november 6:48 uur in de ochtend als Lisette een reminder in de groepsapp stuurt met daarin de mededeling dat er vanavond een wedstrijd tegen bc Limes op het programma staat.

Aangezien onze captain Peter nog ‘on board’ is van een welverdiende vakantie vanuit de Malediven, is het gelijk de vraag wie er dan wel speelt? Anjo gaat hiermee aan de slag en na een aantal appjes heen en weer blijkt dat Rik dubbel geboekt is, aangezien team 2 ook thuis speelt en we dus een speler tekort komen!

Pas 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd weet Erwin Max te strikken als invaller. De wedstrijd kan beginnen!

Net zoals zijn naamgenoot in de Formule 1, gaat Max samen met Erwin voortvarend van start. De heren dubbel wordt in 3 sets gewonnen door de Valken. Nadat de damesdubbel en de singels van Erwin, Anjo en Lisette ook winnend waren afgesloten, was het tijd voor Max om zijn singel aan te gaan. De eerste set moest Max nog wennen aan het spelen met veren shuttles en ging deze set naar de tegenstander. Na wat tips van coach Erwin kreeg Max vleugels en wist hij deze set naar zich toe te trekken! Tijd voor de beslissende derde set!

Dit werd een strijd der titanen waarin het maximale werd gevraagd van beide spelers. Bij een achterstand van 17-20 wist Max zijn hoofd koel te houden en deze set alsnog met een stand van 22-20 in winst om te zetten en het aanschouwende publiek ging uit z’n dak!

Nadat beide mixen ook waren gewonnen, zijn er goede zaken voor de stand in het klassement gedaan en staan we op de eerste plaats, met een wedstrijd minder gespeeld dan de nummer 2.

Max: hartstikke bedankt voor het invallen! Wie weet doen we nog een keer een beroep op je!

PS: voor Peter  nog een aanvulling voor de ‘Don’t forget list’: