Shuttles zoeken, Valken 1 Kampioen!

Het is zondag 28 januari als Erwin rond 10:30 uur in zijn auto stapt om zijn medespelers op te halen. Omdat Anjo direct in de goede auto stapt, Peter dit keer niets vergeten is en Lisette niet op het laatste moment nog naar de wc moet, komen we ruim op tijd aan bij sporthal de Altis in Rijswijk.

 

Als voorbereiding op de wedstrijd zijn de statistieken en uitslagen van de andere tegenstanders in onze poule nog even geanalyseerd en daaruit bleek dat we bij een 2-6 overwinning kampioen konden worden. ‘Kom maar op’ was dus het motto!

Zowel de heren dubbel als de dames dubbel werden in 2 sets beslist in ons voordeel. Tijd voor Peter en Anjo om hun enkel te spelen. Ook deze punten werden door verzilverd en stond het al 0-4 voor de Valken.

Toen het tijd was voor de wedstrijden van de tweede heer en dame, bleek echter dat de tegenstander door hun shuttles heen te zijn en ontstond er lichte paniek. Uiteindelijk werden er ergens nog wat ongeprepareerde shuttles gevonden en konden we de wedstrijd afmaken. Erwin wist zijn singel te winnen, maar Lisette moest haar meerdere erkennen en verloor haar wedstrijd. De beide mixen werden uiteindelijk gewonnen en gingen we met een 1-7 overwinning huiswaarts.


Omdat Anjo en Lisette allebei nog andere verplichtingen hadden en snel naar huis moesten, besloot Erwin in een Ford Mustang te stappen. Helaas paste zijn autosleutel niet….. Na iedereen weer veilig te hebben afgezet kon Erwin omstreeks 16:15 zijn auto weer thuis parkeren om een paar uur later weer te beginnen aan zijn nachtdienst.


Donderdag 15 februari om 20:15 spelen wij onze laatste wedstrijd van het seizoenen en vieren wij ons kampioenschap!


U komt toch ook?!