Valken J3 een ervaring rijker!

Gwen, Anne, Sanne, Jurre en Jari hebben zich kranig geweerd in fase 2 van de competitie. Laatste plaats in de poule, maar toch nog 10 punten uit 6 wedstrijden kunnen behalen. Het puntenaantal geeft een vertekend beeld. Veel wedstrijden waren spannend, waarbij winst toch bij de tegenstander eindigde.

 

Bij alle spelers is veel groei te zien in het spel.

Anna is sterk geworden in het droppen kort over het net. Ook haar service is voor sommige tegenstanders lastig om terug te slaan.

Sanne heeft veel power gekregen. Krijgt met gemak de shuttle achter in het veld bij de tegenstanders. (Met af en toe uit-slaan tot gevolg)

Jurre kijkt goed waar de tegenstander staat en kan de shuttle goed plaatsen, waardoor hij de tegenstanders lekker laat lopen.

Gwen heeft veel groei laten zien en dat vooral bij haar single wedstrijden. Ze is niet lui, loopt goed en maakt het gelijktijdig haar tegenstanders moeilijk.

 

Voor Jari eindigde deze competitie al vroegtijdig. Door een
lelijke val brak hij zijn elleboog. Gelukkig is dit niet zijn slag-arm en we hebben dan ook goede hoop dat hij de volgend competitieronde weer lekker mee kan spelen.