Markt Groot Valkenburg 2024

15 juni was het weer tijd voor de Markt Groot Valkenburg. Uiteraard is iedereen benieuwd naar de hoeveelheid shuttles die in de bak zaten en wie dan de winnaar is! Dat kunt u hieronder verder lezen! Uiteindelijk waren er twee personen die het juiste aantal shuttles in de bak hebben geraden.

Dit waren; Marja van Duijvenbode en Lennard Star. Na loting is er een uiteindelijke winnaar van de taart uitgekomen.

 

De winnaar is: Lennard Star

Het juiste aantal shuttels in de bak was: 163

 

De dag zelf was weer leuk en ondanks dat de wind zich liet gelden, liet de zon zich af en toe ook nog even zien waardoor het met momenten nog best aangenaam was. We hebben nog best wel wat folders uitgedeeld voor zowel de jeugd als de senioren en mocht u nu een van de mensen zijn die een foldertje heeft meegenomen of alsnog interesse heeft om een keer mee te spelen dan hopen we u binnenkort in de zaal te treffen om de introductie compleet te maken.

 

Onze Jan heeft met het koor waar hij ook lid van is ook opgetreden tijdens de Markt Groot Valkenburg!

Al met al een geslaagde Markt Groot Valkenburg en wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar, zowel de aanwezige verenigingen en standhouders als de bezoekers hebben het volgens ons prima naar de zin gehad! Bij deze ook weer een pluim (net als 2 jaar geleden) naar de organisatie!