Valken 1 een maand lang geen wedstrijden

Het is donderdag 28 september, de eerste thuiswedstrijd staat op het programma. we mogen het kanon van team 2 lenen. Dat maakt de wedstrijden waarin hij meedoet een stuk makkelijker met dat aanvallend geweld! Peter moedigt dit keer vanaf de zijlijn aan.

 

Wel heeft Peter een cake gebakken om te delen met de tegenstander achteraf (er bleek genoeg over te blijven omdat een deel van de tegenstanders er gelijk vandoor moesten).

Ook had Peter dit keer wel alles meegenomen zodat hij in elk geval wel mee kon doen met de recreanten.

 

Terug naar de wedstrijden, de dubbel blijkt met kanon Rik in de gelederen een appeltje-eitje. Na een wenperiode in de 1ste set wordt de 2de set relatief eenvoudig gewonnen. De dames dubbel was al eerder klaar dan de herendubbel, de dames zijn dit seizoen op stoom en hebben dan ook gewonnen.

 

De herensingels zijn spannend en liggen dicht bij elkaar. De dames zijn uiteraard alweer lang en breed klaar met hun wedstrijden (wat zijn die lekker aan het meppen!). Het voordeel is nu wel dat ze de heren kunnen aanmoedigen in hun voortdurende zoektocht naar de winst.

 

Terwijl de heren nog moet bijkomen van hun herensingels, starten de mixwedstrijden alweer. Tijd om scherp te blijven, we willen natuurlijk wel dat we de goede seizoenstart doortrekken in de rest van het seizoen.

 

Na nog gezellig een drankje te hebben gedaan (en wat cake te hebben gedeeld) met de overgebleven tegenstanders scheiden de wegen weer. 

 

Nu maar hopen dat de huidige vorm door gezet kan worden in de volgende wedstrijden. Hier moet wel een maand op worden gewacht, want de volgende wedstrijd is pas weer op donderdag 2 november.