Voorjaarscompetitie Jeugd gestart

Op zaterdag 28 januari is de jeugd gestart aan een nieuwe reeks wedstrijden. In dit voorjaar doen 3 teams mee van BC de Valken. Voor het team van de opstapcompetitie was het extra spannend. Voor hen was het de eerste wedstrijd van het seizoen.

Dit jaar spelen Anna, Sanne, Gwen, Ruben, Jonas en Jurre in het team.De eerste wedstrijd verliep goed voor het team. Ze eindigden met 6-2 winst tegen Hillegom.

 

Het team van de jongenscompetitie deed het ook goed. Per, Jesse, Daan, Micha en Luke speelden veel spannende wedstrijden, waarbij ook vaak in 3 sets gespeeld moest worden om de winnaar te bepalen. En zo werd de einduitslag 3-5. Niet gewonnen maar de jongens hadden wel een tevreden gevoel, omdat ze alles hadden gegeven.


Het mixteam JX1; bestaande uit: Sanne, Chris, Max, Elin en Sietse speelden tegen Voorburg. Ook daar moest de winst bepaald worden in enkele 3 setters. Helaas verloren met 3-5, maar ook zij waren tevreden over de behaalde punten. Het waren leuke wedstrijden met daarbij een tevreden foto als gevolg!