Start vrouwencompetitie 2023

De najaarscompetitie zit er net op en de voorjaarscompetitie komt er alweer aan. Dit keer gaat er een mannenteam en een vrouwenteam op pad. Tien wedstrijden vol spanning en sensatie met veel dubbels staan er in het verschiet.

 

De eerste wedstrijden moeten nog gespeeld worden, maar we willen het damesteam alvast even aan u voorstellen. In de basis staan Diane: Een vrouw van de snelle voeten. Snel op de baan en zeker aan het net. Haar services zijn altijd precies op het lijntje dus dit beloofd wat voor aankomend seizoen. Daarnaast hebben we nog Mirjam. Die kan vanaf achterin de bal zo cross net over het net plaatsen met snelheid. De laatste tijd regelmatig in de zaal te vinden met een Adidas broek. Ook hebben we Corina nog. Met een harde linkse slag wijkt ze voor niemand uit. Ook die backhand moeten we niet onderschatten. Na Corina komt Simone. Vrouw van de lach, maar ook retefanatiek. Lijkt me een briljante kwaliteit voor een competitie. Anjo is deze competitie ook van de partij. Met nieuwe zaalschoenen zal zij de blits maken dit seizoen. Daarnaast is de single haar specialiteit (so be warned). Ook hebben we nog Lisette en Marjon op de invalbank. Dit lijken reservespelers, maar ho ho dat zijn ze dus niet. We hebben kwaliteit op de bank! Kracht, tactiek en fantastisch spelinzicht, dus dit beloofd veel goeds.

 

Bent u na dit verhaal toch wel benieuwd geworden naar zo’n wedstrijd van deze dames? Kom dan kijken! Hieronder staat het speelschema. Er volgt snel een bericht met de tussenstand!