Competitieverloop team 1 in een notendop

Het is alweer even geleden maar in September (uiteraard na de paardenmarkt) startte de najaarscompetitie voor de Valken 1 en 2. Valken 1 mocht uit in Voorburg op vrijdagavond tegen Orbiton en gingen met een knaller naar huis, 6-2 winst!

Dat beloofde wat voor de rest van het seizoen, ook hierna werden er wat winstpartijen gepakt. Dit ging wel heel voorspoedig. Hoogmoed komt voor de val want tegen Conquesto viel niet te winnen. Met een 2-6 verlies was dit het begin van een kwakkelig seizoen.

 

Vakanties, avonddiensten, ziektes en een zere rug gooiden voor heel wat roet in het eten en zo hebben wij flink wat reservespelers uit de vereniging op moeten trommelen. Enorm bedankt voor jullie inzet, want mede daarom hebben wij nooit een wedstrijd hoeven laten lopen en het was altijd erg gezellig!

 

Na de kerstvakantie kwam er weer wat meer rust in het team en vanaf eind januari gingen we vlammen. De laatste drie wedstrijden waren als uitslag 6-2, 7-1 en 7-1 winst voor ons. We zijn daarom zelfs als derde geëindigd in de competitie! Helemaal niet slecht. Geen degradatie, geen promotie, maar in de top van de middenmoot. Dit moest natuurlijk gevierd worden.

 

Zondag 5 maart is het team daarom op pad gegaan om te ontsnappen in de spannende escape room ‘if walls could whisper’. De muren fluisterde, maar Anjo maakte meer herrie dan de geluidseffecten van de escaperoom. Anjo kan namelijk niet zo goed tegen die spanning. Puzzelen ging met dit team (dat zo goed op elkaar is ingespeeld natuurlijk) als de beste en in zo’n moeilijke escaperoom werd dan toch echt ontsnapt binnen het uur!

Met een etentje bij de Thai werd ook deze overwinning rijkelijk gevierd met lekker eten. Met de knoop open voldaan naar huis. Op naar nog zo’n mooi seizoen!