Valken J1 net geen kampioen!

Het team staat met 26 punten stevig op de 2e plaats achter Invictus. Van de 6 wedstrijden 5 gewonnen! Dat is een mooie prestatie. Ook dagen zij steeds vaker de senioren uit voor een wedstrijdje en draaien ze lekker mee! Nog even en ze zijn klaar voor de senioren competitie.

 

Chris doet het in de enkel-wedstrijden goed en moest allen zijn meerdere erkennen toen hij als eerste heer mocht spelen. De dubbel en mix- wedstrijden blijken nog wat wisselvallig, maar aan inzet ontbreekt het nooit.

Max heeft dit seizoen zelfs 3 wedstrijden gespeeld voor team 1 en al deze wedstrijden gewonnen! Ook binnen zijn eigen team is Max een belangrijke schakel, bijna alle wedstrijden waar max aan mee deed werden met winst afgesloten.

Elin gaat altijd vol kracht de strijd aan en kan de shuttle moeiteloos achterin krijgen, alleen daarna weer op de juiste plek staan lukt niet altijd. in de dubbel en mix is de kracht van Elin vaak de doorslaggevende factor wanneer wordt gewonnen.

Julia is weer terug van weggeweest en hoe?! ze heeft haar draai inmiddels weer goed gevonden in het team en vooral in de dubbel en mix-wedstrijden is haar spel nagenoeg foutloos met de smash als grote wapen.

Sanne weet de shuttle goed te plaatsen en wanneer het uiteindelijk ook lukt om de shuttle van achter naar achter te krijgen zal ze meer wedstrijden weten te winnen.

Sietse heeft vooral in de dubbel en mix-wedstrijden zijn stempel mogen drukken in fase 2 van de competitie aan het net weet hij veel shuttles terug te krijgen en het zo de tegenstander lastig te maken.

 

De groei die dit team heeft doorgemaakt is groot en we verwachten dat deze groei nog wel even doorzet. Tegenstanders; wees gewaarschuwd.