Vliegende start Valken 2!

We zijn precies halverwege het seizoen, dus de eerste ronde zit erop. Valken 2 moet het dit jaar voor het eerst zonder Richard doen helaas, maar hij heeft 2 waardige vervangers, Sander en Michiel! En wat doen ze het goed, want we staan na de eerste ronde bovenaan!

 

Maar we moeten waakzaam blijven, want tegen zagen we dat het allemaal niet zo vanzelfsprekend is om te winnen. Ons kanon Rik was er die avond niet bij en we moesten meteen nederig toegeven dat we hem toch wel hard nodig hebben, willen we aan kop blijven. 

 

De wedstrijd daarna zou hij weer gewoon met ons meedoen, maar de ochtend van de wedstrijd kwam hij erachter dat hij die avond ook bij team 1 was ingedeeld. Tja, toen moest hij kleur bekennen... gelukkig koos hij voor ons. En heeft team 1 en waardige vervanger gevonden in Max.

 

De wedstrijd tegen Spotvogels was soms behoorlijk spannend. De dames wilden het maximale uit hun dubbels halen, dus die maakten er een 3-setter van. Gelukkig ging de 3e set weer goed en wisten ze een punt binnen te slepen. De heren maakten het zichzelf minder moeilijk en deden het gewoon in 2 sets. Rik kreeg zijn enkel niet kado. Al zijn smashes werden steeds keurig opgevangen door de tegenstander. Maar gelukkig wist ons kanon er toen nog meer kracht achter te zetten, waardoor hij na 2 sets mocht uitrusten en zich klaarmaken voor de mix. Deze hebben Diane en Rik spannend weten te maken door de 2e set te verliezen. Gelukkig wisten ze zich in de derde set met gemak te herstellen. 

 

Marjon en Michiel maakten het zichzelf minder moeilijk en hielden het gewoon bij 2 sets. 

 

De enkel van Diane was een pittige. Vorige keer wist Diane er nog een 3-setter uit te slepen, maar dit keer moest ze zich na 2 sets toch verslagen geven. We wonnen uiteindelijk met 7-1.

 

Nu niet overmoedig worden en zorgen dat we niet de eeuwige 2e blijven...