Agenda

Geen weer te geven evenementen

Sluiting zaal wegens het Corona virus

Beste leden,
 
We volgen natuurlijk allemaal het nieuws, dus deze informatie zal voor jullie waarschijnlijk niet als een verrassing komen. Alle sportclubs en sportscholen staken zeker tot 6 april op last van de regering hun activiteiten. Dit geldt dan natuurlijk ook voor BC de Valken. De zaal is in ieder geval tot 6 april dicht. Wij houden jullie op de hoogte over verdere veranderingen en beslissingen.
 
Met vriendelijke groet,
Het bestuur van BC de Valken

Black Light Toernooi

Voorjaarscompetitie

 

 

Voor de voorjaarscompetitie spelen er jaar 3 jeugdteams en 2 seniorenteams mee.

Hieronder vind je de links naar de verschillende teams en geplande wedstrijden:

 

Damescompetitie - de Valken V1

Herencompetitie - de Valken M1

Meisjescompetitie - de Valken JM1

Opstapcompetitie - de Valken O1

Jeugdcompetitie U13 - de Valken JX1

 

Recreantencompetitie

De recreantencompetitie is een competitie in de regio waardoor de reisafstanden beperkt zijn. Het niveau is vergelijkbaar aan de 6/7 klasse van de bondscompetitie. Het verschil is alleen dat er geen singels gespeeld worden, maar wel een extra mix. De wedstrijd bestaat uit een damesdubbel, een herendubbel en 4 mixen. Deze competitie is ooit ontstaan doordat de wat oudere spelers het singelen vermoeiend vonden en hierdoor geen bondscompetitie meer wilde gaan spelen. Ook is het een mooie opstap voor de jongere spelers om wedstrijdgevoel te creëren, maar vooral de gezelligheid staat voorop en er wordt minder streng op de regels gelet.

De recreantencompetitie bestaat al 15 jaar en ook dit jaar doet De Valken weer mee. Het team bestaat uit Ida, Nel, Paul en Marcel. In één van de eerste edities werden we nog weleens kampioen, maar de laatste jaren zijn wij het team ‘best van de rest’. Voor dit jaar gaan we kijken of we weer kunnen meten aan de top. Het begin is er want we hebben de eerste wedstrijd dik gewonnen van Woubrugge met 5-1. Meestal was dit team voor ons een lastige hobbel om te nemen. De thuiswedstrijden worden op de maandag gespeeld dus kom eens naar ons kijken en ons aanmoedigen! Dat vinden we erg leuk! We willen dit jaar graag voor de eerste plek gaan en daar hebben we alle support bij nodig. Mocht er iemand uitvallen door ziekte of zeer, dan zouden we graag een beroep doen op de andere recreanten.

Graag zien we jullie aan de zijlijn!

Carel Oostveen toernooi

Op woensdag 28 oktober organiseerden we weer het jaarlijkse Carel Oostveen toernooi. Dit toernooi is vernoemd naar Carel Oostveen, mede-oprichter en jarenlange trainer van onze vereniging. Het wordt al gespeeld sinds hij officieel afscheid heeft genomen van onze club. Carel is afgelopen jaar overleden, maar het toernooi houden we graag in ere.

Het toernooi is bedoeld voor alle seniorleden. Daarnaast waren er ook enkele oudleden uitgenodigd. Deelnemers speelden enkele wedstrijden van 10-15 minuten. De indeling per wedstrijd werd bepaald door het trekken van kaarten met veldnummers en het onderling afstemmen van de tweetallen.

Het toernooi was weer zeer geslaagd en werden weer leuke en spannende potjes gespeeld. Na afloop konden we met elkaar een hapje en drankje doen in de kantine.

De winnaars van dit jaar zijn:

1. Sunil
2. Mirjam
3. Renee

H Star

Hoofdsponsor

read more

Flamingo Flowers

Shuttle sponsor

read more

Maarten de Mol

Sponsor

read more

Hoekstra Wheels

Sponsor

read more

Timmers

Sponsor

read more