Agenda

Geen weer te geven evenementen

Nieuwe coronaregels - zaal gesloten

Door de persconferentie van dinsdag 13-10-2020 werden wij door de premier geconfronteerd met een nieuw en strenger beleid. Om onnodige bewegingen en contacten te beperken, hebben wij besloten  tot nader bericht de zaal gesloten te houden. 

We hopen hiermee een positieve bijdrage te leveren aan het dalen en stabiliseren van de besmettingen en zienhuisopnames. 

Covid-19 regels BC de Valken

Binnen sporten kan en mag nog! Dat betekent wel dat we ons ook aan de algemene richtlijnen van het RIVM houden. Bij binnenkomst via de ingang van de Brasserie zijn looproutes aangegeven richting de kleedruimtes en de zaal. In de zaal zijn desinfecterende handgel en schoonmaakmiddelen aanwezig en buiten het spelen om houden we 1.5 meter afstand van elkaar als we aan de kant staan. Er kan gebruik worden gemaakt van de kleedruimtes en de douches maar ook hier geldt: Houd anderhalve meter afstand van elkaar!

In de zaal zijn ouders en/of toeschouwers niet toegestaan. Na afloop van de jeugdtraining kunnen zij hun kinderen buiten of in de Brasserie opwachten.

Voor uitspelende competitieteams geldt dat zij worden opgevangen door één van de spelers van het thuisspelende team en naar de zaal worden begeleid. In verband met de beperkte ruimte/drukte in de kleedruimtes bij aanvang van de speelavond vragen we, indien mogelijk, het uitspelende team om in sporttenue te komen. Ook hier geldt dat toeschouwers niet zijn toegestaan.

De Brasserie laat na 21:00 geen nieuwe bezoekers meer toe en sluit om 22:00 de deuren dus in de meeste gevallen zal een drankje na het spelen niet meer mogelijk zijn.

En het allerbelangrijkste: Heb je klachten? Dan blijf je thuis!!
Zo kunnen we hopelijk nog blijven sporten!

 

We zijn weer gestart!

De vakantie is voorbij, de scholen zijn weer begonnen en dus is het weer tijd om te beginnen met badmintonnen. Nou ja, beginnen.. we waren in de zomer al lekker bezig.. dus we gaan lekker door!

Maar nu is dan toch echt de aanvang van het nieuwe seizoen. Zo mochten we ook onze trainer Siegfried weer ontvangen. Hij is gelijk weer enthousiast met de trainingsgroepen gestart. Alle groepen werden goed bezocht. 

We hopen dat het weer een leuk, gezellig en sportief jaar zal worden.  En uiteraard hopen we dat Corona onder controle zal blijven. (En wij dus mogen blijven sporten..) Let dus goed op de regels omtrent de hygiëne zoals deze in de zaal worden aangegeven. 

Ook nieuwe leden zijn van harte welkom. Kom langs tijdens onze speelavonden. 

Voor de jeugd is dit op maandagavond van 19.00 tot 20.00. Vanaf 16 jaar ben je welkom op maandag en donderdag vanaf 20.00 in sporthal van het dorpshuis. We zien je graag!

 

Buiten badmintonnen!

Op 12 maart kwam het nieuws dat Nederland in een intelligente lockdown. Helaas betekende dat we niet mochten sporten ivm de samenscholing die daarbij komt kijken. Gelukkig kregen we langzaam weer meer bewegingsruimte en zo mochten we vanaf eind mei buiten sporten. We zijn hiervoor opzoek gegaan naar buitenmateriaal. En daar is die dan: de Airshuttle! Vanaf 8 juni zijn we begonnen met buitenbadminton op het veld van IJsbaan Nooitgedacht. Uiteraard is dit niet zoals het badminton in de zaal, maar het was in ieder geval fijn om elkaar weer te kunnen zien en om weer even lekker bezig te zijn.   
   

Bondscompetitie 2020-2021

Voor het komend seizoen weer 2 teams die meestrijden in de bondscompetitie.

Hieronder vind je de links naar de verschillende teams en geplande wedstrijden:

 

team 1: schema Valken 1

team 2: schema Valken 2

 Jeugd 1: schema Jeugd 1

 

 

H Star

Hoofdsponsor

read more

Flamingo Flowers

Shuttle sponsor

read more

Maarten de Mol

Sponsor

read more

Hoekstra Wheels

Sponsor

read more

Timmers

Sponsor

read more