Agenda

Geen weer te geven evenementen

Sluiting zaal wegens het Corona virus

Beste leden,
 
We volgen natuurlijk allemaal het nieuws, dus deze informatie zal voor jullie waarschijnlijk niet als een verrassing komen. Alle sportclubs en sportscholen staken zeker tot 6 april op last van de regering hun activiteiten. Dit geldt dan natuurlijk ook voor BC de Valken. De zaal is in ieder geval tot 6 april dicht. Wij houden jullie op de hoogte over verdere veranderingen en beslissingen.
 
Met vriendelijke groet,
Het bestuur van BC de Valken

Carel Oostveen toernooi

Op woensdag 28 oktober organiseerden we weer het jaarlijkse Carel Oostveen toernooi. Dit toernooi is vernoemd naar Carel Oostveen, mede-oprichter en jarenlange trainer van onze vereniging. Het wordt al gespeeld sinds hij officieel afscheid heeft genomen van onze club. Carel is afgelopen jaar overleden, maar het toernooi houden we graag in ere.

Het toernooi is bedoeld voor alle seniorleden. Daarnaast waren er ook enkele oudleden uitgenodigd. Deelnemers speelden enkele wedstrijden van 10-15 minuten. De indeling per wedstrijd werd bepaald door het trekken van kaarten met veldnummers en het onderling afstemmen van de tweetallen.

Het toernooi was weer zeer geslaagd en werden weer leuke en spannende potjes gespeeld. Na afloop konden we met elkaar een hapje en drankje doen in de kantine.

De winnaars van dit jaar zijn:

1. Sunil
2. Mirjam
3. Renee

Bondscompetitie 2020-2021

Voor het komend seizoen weer 3 teams die meestrijden in de bondscompetitie.

Hieronder vind je de links naar de verschillende teams en geplande wedstrijden:

 

team 1: schema Valken 1

team 2: schema Valken 2

team 3: schema Valken 3

 

 

H Star

Hoofdsponsor

read more

Flamingo Flowers

Shuttle sponsor

read more

Maarten de Mol

Sponsor

read more

Hoekstra Wheels

Sponsor

read more

Timmers

Sponsor

read more