Agenda

Geen weer te geven evenementen

We zijn weer gestart!

De vakantie is voorbij, de scholen zijn weer begonnen en dus is het weer tijd om te beginnen met badmintonnen. Nou ja, beginnen.. we waren in de zomer al lekker bezig.. dus we gaan lekker door!

Maar nu is dan toch echt de aanvang van het nieuwe seizoen. Zo mochten we ook onze trainer Siegfried weer ontvangen. Hij is gelijk weer enthousiast met de trainingsgroepen gestart. Alle groepen werden goed bezocht. 

We hopen dat het weer een leuk, gezellig en sportief jaar zal worden.  En uiteraard hopen we dat Corona onder controle zal blijven. (En wij dus mogen blijven sporten..) Let dus goed op de regels omtrent de hygiëne zoals deze in de zaal worden aangegeven. 

Ook nieuwe leden zijn van harte welkom. Kom langs tijdens onze speelavonden. 

Voor de jeugd is dit op maandagavond van 19.00 tot 20.00. Vanaf 16 jaar ben je welkom op maandag en donderdag vanaf 20.00 in sporthal van het dorpshuis. We zien je graag!

 

Buiten badmintonnen!

Op 12 maart kwam het nieuws dat Nederland in een intelligente lockdown. Helaas betekende dat we niet mochten sporten ivm de samenscholing die daarbij komt kijken. Gelukkig kregen we langzaam weer meer bewegingsruimte en zo mochten we vanaf eind mei buiten sporten. We zijn hiervoor opzoek gegaan naar buitenmateriaal. En daar is die dan: de Airshuttle! Vanaf 8 juni zijn we begonnen met buitenbadminton op het veld van IJsbaan Nooitgedacht. Uiteraard is dit niet zoals het badminton in de zaal, maar het was in ieder geval fijn om elkaar weer te kunnen zien en om weer even lekker bezig te zijn.   
   

Sluiting zaal wegens het Corona virus

Beste leden,
 
We volgen natuurlijk allemaal het nieuws, dus deze informatie zal voor jullie waarschijnlijk niet als een verrassing komen. Alle sportclubs en sportscholen staken zeker tot 6 april op last van de regering hun activiteiten. Dit geldt dan natuurlijk ook voor BC de Valken. De zaal is in ieder geval tot 6 april dicht. Wij houden jullie op de hoogte over verdere veranderingen en beslissingen.
 
Met vriendelijke groet,
Het bestuur van BC de Valken

Bondscompetitie 2020-2021

Voor het komend seizoen weer 2 teams die meestrijden in de bondscompetitie.

Hieronder vind je de links naar de verschillende teams en geplande wedstrijden:

 

team 1: schema Valken 1

team 2: schema Valken 2

 

 

 

H Star

Hoofdsponsor

read more

Flamingo Flowers

Shuttle sponsor

read more

Maarten de Mol

Sponsor

read more

Hoekstra Wheels

Sponsor

read more

Timmers

Sponsor

read more